Om oss

Ett litet företag med stor kapacitet

  Bra ventilation för ett tryggt och behagligt inomhusklimat

  På Ventilation och sotning Täby arbetar vi med allt som rör bostadsventilation. Namnet skvallrar om var vi finns stationerade och var vi jobbar, i Täby med omnejd.

  Företaget grundades och drivs av oss, Olof Sjögren och Mikael Gimteg. Vi är en företagarduo som arbetat tillsammans sedan länge och har 28- plus 26 års kunskap inom både ventilations- och skorstensfejarbranschen. Tack vare täta samarbeten med andra yrkesgrupper i branschen kan vi erbjuda ett litet företag med stor kapacitet som totalentreprenad.

  Vill ni ha en offert?

  Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg med att välja oss som entreprenör och att vi tillsammans blir nöjda med slutresultatet. För att arbetet ska bli så bra som möjligt vill alltid göra ett hembesök innan vi lämnar en offert. Det är för att komma överens om vilken lösning som är bäst för just er. Efter hembesöket så lämnar vi ett skriftligt anbud med vad som ingår samt vad som blir den totala kostnaden för hela arbetet.

  Installation, service och besiktningar

  Vi utför åtgärder som rensningar, injusteringar, nyinstallationer, besiktningar, service och underhåll av ventilationssystem. Vi erbjuder även besiktningar av skorstenar och eldstäder, både av äldre och nya installationer. Dessutom kan vi även hjälpa till att lösa eventuella problem med eldstäder eftersom vi tillsammans har över 40 års erfarenhet av besiktningar av eldstäder.

   

  “Att jobba med ventilationslösningar kräver problemlösningsförmåga och gedigen yrkeskunskap. Vår utmaning och drivkraft är att bidra till trygga, friska och behagliga hem.”